Lajm

Ngrihet Alarmi!! Marina Amerikane Ndalon Në Det Ngarkesën Gjigante Të Ar.Mëve Ruse!

Flota e Pestë, e cila është e vendosur në Bahrein, tha se kryqëzori me raketa udhëzuese USS Monterey e pikasi anijen dhe zbuloi ngarkesën gjatë një patrullimi rutinë. operacioni për ndalimin e saj zgjati më pas dy ditë. në deklaratën e saj thuhet se ngarkesa e ndaluar përfshinte dhjetëra ra keta anti-ta nk të prodhimit rus, mijëra pushkë kineze tip 56 dhe qindra mitr aloza PKM, snaj perë e gra nat ahedhës”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet