Lajm

Netanyahu: Nuk Do Të NDALEMI, Do T’i Shtojmë Sulmet Në Gaza Deri Sa T’i Pastrojmë…

Pas rritjes së numrit të sulmeve ndërkufitare të raketave palestineze, kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu njoftoi se do të intensifikonte sulmet në Rripin e Gazës ku jetojnë palestinezët.“Që nga dje, ushtria ka kryer qindra sulme në Gaza, dhe ne do t’i intensifikojmë sulmet tona edhe më shumë. Në fund të vlerësimit të situatës, u vendos që të rritet forca dhe numri i sulmeve”, tha Netanyahu në një video mesazh duke thënë se tani grupet palestineze do të marrin disa goditje që nuk i ka marrë kurrë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet