Lajm

Mesazhi i papritur i vajzës shqiptare për emigrantët që duan nuse “të paprekur”

Duket se vir.gjëria e një femre vazhdon të mbetet tabu për shumë meshkuj shqiptarë. Sigurisht ka nga ata që s’duan t’ia dinë për të shkuarën e një femre, por të shumtë janë meshkujt që e duan të dashurën të vi,rgjër.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Këtu përfshihen shumë nga emigrantët shqiptarë, të cilët kthehen në vendin e tyre me shpresën se do të gjejnë një femër të paprekur në mënyrë që të nisin një jetë me të. Por, duket se një vajze i ka ardhur në majë të hundës me meshkujt që kërkojnë femra të virgj.ëra. Ja çfarë shkruan ajo për JOQ: “Përshëndetje. Emigrantët që vijnë për të kërkuar nuse në Shqipëri mos të pretendojnë shumë nga ana morale sepse nuk vijnë nga bankat e universitetit, por nga rruga.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…