Lajm

Mendoi Se Ishte Një Shtëpi E Braktisur, Kur Hyri Brenda I Ndryshoi Jeta Përgjithmonë

Një vajzë nga Nevada në Shtetet Bashkuara të Amerikës ka bërë një udhëtim aspak të zakontë, për të gjetur një shtëpi, për të cilën gjyshi i saj i kishte treguar kur ajo ishte e vogël.Shtëpia ndodhej në mes të pllajës së Nevadës. Gjetja e asaj shtëpi ishte e vështirë, por vajza arriti ta gjente.Shty,pe rek.lam.en dhe vadho lexo..