Lajm

Lumturi e madhe! Zemra dhe shpirti juaj do të gëzohen kur të shihni se si reagon njeriu i verbër kur sheh djalin dhe gruan e tij për herë të parë

Lumturi e madhe! Zemra dhe shpirti juaj do të gëzohen kur të shihni se si reagon njeriu i verbër kur sheh djalin dhe gruan e tij për herë të parë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo sëmundje lejon atë të shohë vetëm skicën e gjërave. Ai asnjëherë nuk e pati shansin për të parë fytyrën e mrekullueshme të gruas së tij, hundën e vogël të lezetshme të djalit të tij dhe buzëqeshjet rrezatuese të prindërve të tij.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo sëmundje lejon atë të shohë vetëm skicën e gjërave. Ai asnjëherë nuk e pati shansin për të parë fytyrën e mrekullueshme të gruas së tij, hundën e vogël të lezetshme të djalit të tij dhe buzëqeshjet rrezatuese të prindërve të tij.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet