Lajm

Kelmendi: Kryeministër Kurti, thuaje së paku një fjalë për terrorin në Palestinë

Kelmendi: Kryeministër Kurti, thuaje së paku një fjalë për terrorin në PalestinëPartia Fjala ka reaguar përmes një komunikate, duke thënë se kryeministri Kurti duhet të kishte reaguar rreth sulmit në Palestinë.“Kryeministër Kurti, ndoshta nuk të dhemb zemra për Kudsin dhe muslimanët e Palestinës, por po të qesh zemra kur po ia merr votat muslimanëve të Kosovës”, thuhet në reagim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Komunikata e plotë:Kryeministër Kurti, ndoshta nuk të dhemb zemra për Kudsin dhe muslimanët e Palestinës, por po të qesh zemra kur po ia merr votat muslimanëve të Kosovës.Së paku një fjalë thuaje o kryeministër i Kosovës, dënoje kri min dhe terrorin në Palestinë.Nuk po të krahasoi me Turqinë, se Turqia ka një lider musliman, por merr shembull nga Skocia dhe vendet tjera jo muslimane që e dënuan terr orin e Izraelit mbi popullin palestinezO ZOT, ndihmoi muslimanët e Palestinës.O ZOT largoje kri min, zullumin dhe terrorin e regjimit të Izraelit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet