Lajm

Jep shpirt nga sëmundja e ligë 6-vjeçari, fjalët e fundit të prekin zemrën: Mos qani për mua…

Leland Shoemake ndërroi jetë kur ishte vetëm 6 vjeç prej një sëmundje të keqe. Por para se të ikte nga kjo botë djaloshi i bukur shkroi një letër për prindërit e tij në mënyrë që ata të qeshin pasi ai të kishte ikur nga kjo botë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prindërit e tij u kthyen në shtëpi, pasi ai humbi jetën dhe në dhomën e tij teksa bëheshin gati për fu neralin gjetën një letër. Ishte babai ai në fakt që e gjeti letrën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai qau me të madhe kur e pa dhe vrapoi drejt gruas së tij për t’i treguar se çfarë kishte gjetur në dhomën e djalit të tyre. Në letër ai kishte shkruar:Unë do të jem gjithmonë me ju mami dhe babi. Mos qani për mua, mos harroni që do u shikoj nga qielli dhe dua që të qeshni për mua.Unë atje ku do jem nuk do kem më dhi mbje. Do jem mirë.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet