Lajm

Ilaçi popullor që nga viti 1500, ja çfarë efekti ka qepa nëse e fusni në çorape!

Ky ilaç është shpikur qysh në vitet 1500, sipas Shoqatës Kombëtare të Qepëve, kur besohej gjerësisht se vendosja e qepës së papërpunuar, të prerë përreth shtëpisë tuaj, mund t’ju mbrojë nga murtaja bubonike. Në ato ditë, mendohej se infeksionet përhapeshin nga miasma, ose ajri helmues dhe i dëmshëm. Teoria e miasasit është zëvendësuar që me teorinë e mikrobit të bazuar në evidencuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet