Lajm

Fotoja që do iu mbushë në lot/ Vajza 20-vjeçare qe u v.r.a ne Greqi, shihni gjestin që bën polici me foshnjën e saj 11-muajshe

Një ngjarje e rë ndë dje Greqinë në orët e para të mëngjesit. Disa g ra b itës hynë në shtëpinë e 20-vheçares Caroline, të cilët pasi e v r a n ë të renë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në banesë në atë moment ishte edhe bashkëshorti dhe foshnja 11-mujashme e 20-vjeçare, të cilët fatmirësisht arritën të shp ë tonin.Ndërkohë, një moment prekës është publikuar në rrjetet sociale…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një ngjarje e rë ndë dje Greqinë në orët e para të mëngjesit. Disa g ra b itës hynë në shtëpinë e 20-vheçares Caroline, të cilët pasi e v r a n ë të renë. Në banesë në atë moment ishte edhe bashkëshorti dhe foshnja 11-mujashme e 20-vjeçare, të cilët fatmirësisht arritën të shp ë tonin.Ndërkohë, një moment prekës është publikuar në rrjetet sociale…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet