Lajm

Flet 27-Vjeçarja Që E Ka Bërë Në Krevat Me Shumë Burra Të Moshuar Dhe Nga 80 Vjeç: Kam Bërë Shumë Para S’dua Ta Di Për…

Quhet Andrea Werhun, eshte vetem 27 vjeçe nga Toronto dhe ka qellim te sensibilizoje opinionin publik per punen qe ajo ben.

Se fundmi ajo ka publikuar librin “Mo dern Wh. ore”, që e përkthyer (në mënyrë të moderuar) në shqip do të thotë “Pr. osti tuta moderne”.

Siç thotë autorja, synimi eshtë të heqë disa paragj.ykime mbi punonjëset e s. eksit, njohur edhe si ‘esk.ortë’.Andrea rrëfen se përgjatë dy viteve ka shkuar me qindra klientë dhe një pjesë e tyre kanë qenë të moshuar, deri edhe 80-vjeçarë. Për një orë ajo fitonte 200 deri në 300 dollarë.“Nuk sikletosem dhe as pe ndohem për atë që kam bërë. E kam shijuar se. ksin me klientët, sigurisht edhe pagesën”, thotë ajo.