Lajm

EKSKLUZIVE/ Pamje nga ak.s.identi ku h.umbi jeten i ‘Forti’ në Yzberisht, drejtuesi i motorit “fl.uturon” në ajër

Një aks.i.dent i rëndë u regjistrua ditën e djeshme në Yzberisht si pasojë e të cilit h.umbi jetën 45-vjeçari Fatmir Avdillari teska po udhëtonte me motor dhe u pë.rpls me një automjet. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai njihej ndryshe edhe si “Xubi i Yzberishtit” dhe konsiderohej ndër personat e fo.rtë të zonës. Së bashku me vëllanë e tij I.A. dhe disa persona të tjerë kanë qenë të njohur si anëtarë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një aks.i.dent i rëndë u regjistrua ditën e djeshme në Yzberisht si pasojë e të cilit h.umbi jetën 45-vjeçari Fatmir Avdillari teska po udhëtonte me motor dhe u pë.rpls me një automjet. Ai njihej ndryshe edhe si “Xubi i Yzberishtit” dhe konsiderohej ndër personat e fo.rtë të zonës. Së bashku me vëllanë e tij I.A. dhe disa persona të tjerë kanë qenë të njohur si anëtarë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet