Lajm

E TRlSHT: Djali dy muajsh br.akti.set në kanal në mes të va.rrezave…

E TRlSHT: Djali dy muajsh br.akti.set në kanal në mes të va.rrezave…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për fat të mirë, të qarta e djalit 2 mujor u dëgjuan nga banorët që dhanë alar min dhe nxituan drejt va. rr .ez.ës të Quezon në Filipine.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për fat të mirë, të qarta e djalit 2 mujor u dëgjuan nga banorët që dhanë alar min dhe nxituan drejt va. rr .ez.ës të Quezon në Filipine.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet