Lajm

E FUNDIT: Falëminderit Amerikë, E Papritur Ishte Kjo Dhuratë Për Shqiptarët

Përmes një njoftimi në rrjete sociale, Amba sada Amerikane njofton se mjetet e bIinduara mbërritën ditën e sotme në portin e Durrësit. 29 Automjete Shumë Për dorimshme me Lëviz.shmëri të Lartë mbërritën sot në Portin e Durrësit. Këto auto.mjete janë dhurim për ushtr ine shqiptare nga Ushhtria e SHBA dhe do të ndihmojnë në rritjen e gatishmërisë ushta.rake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NAT0. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HTHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive