Lajm

E FRlKSHME/ Gαbim i GoogIe apo ‘Dοra e ZOTlT’? SHlHNl çfarë është fotografuar në Kίshën e Laçit

Nuk janë të pakta rastet ku në Google Maps mund të shohësh pamje të pazakonta, skena kr;imi, skena komike dhe jo vetëm.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju FRlKSHME/ Gαbim i GoogIe apo ‘Dοra e ZOTlT’? SHlHNl çfarë është fotografuar në Kίshën e Laçit.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…