Lajm

Bleona : Dua Burre Te Me Ngop Ne Shtrat Se Shqiptaret Kan Qelluar Te Dobt

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rr ahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti në “Xing me Ermalin” kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe Jenifer/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rrahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rr ahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti në “Xing me Ermalin” kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe JeniferLopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rrahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet