Lajm

15-Vjeçαrja: Sapο Babi Hyri Në Dυsh Ndοdhi Gjëja Më E Tmεrrshme Në Jetën Tίme

Por, duket se qenkam ga.buar shumë për të pasi ai është një njeri u ulët dhe i paf.ytyrë dhe ka bërë një veprim që as në botën tjetër nuk do tia fal.Babai po tra.dhëton mamin tim, e cila është një grua e devotshme për familjen dhe ska asnjë faj në këtë botë.Nuk e di se prej sa kohësh vazhdon kjo histori, por një ditë e pashë se po i dërgonte një ze.mër dikujt në telefonin e tij celular.Ishte një veprim i dukshëm nga ana e tij pasi kur po e dërgonte, mesazhin e shoqëronte dhe me një buzëqeshje din.akërie në fytyrën e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në atë moment babi shkoi në dush dhe i kapa telefonin dhe nuk u mendova dy herë.Duke ia ditur kodin e hapjes, e pash kujt ia kishte dërguar mesazhin dhe ishte një vajzë e cila duhet ti vijë t.urp nga vetja që pr.ish familje.Babi nuk i kishte f.shirë ende mesazhet e asaj dite./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet
v