Lajm

Halla i tha se kishte gjetur një vαjzë që nuk e kίshte bërë me αskënd, i riu shqiptar e kapi duke

Një djalë ka zbuluar se vajza me të cilën kishte 1 javë i fejuar kishte një lidhje tjetër. Djali ka marrë një vendim, të cilin e ka ndarë në historinë e tij. “Jam një djalë nga Thethi dhe jetoj në emigrim prej shumë e shumë vitesh. Kishte ardhur momenti të fejohem. E halla ime, e vogla më gjeti një vajzë sipas saj të paprekur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Erdha dhe e takova dhe më pëlqeu. Ma mori më saktë mendjen sepse kishte sy të bukur e zë të ëmbël. U fejuam brenda 10 ditësh nga kafja e parë dhe fiks pa u bërë java të fejuar mora vesh të vërtetën e hidhur. E pashë me sytë e mi duke folur në Facebook me një djalë tjetër. Kjo e fejuara jeton në periferi të /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tiranës dhe këtë djalin e kishte në lagje. Me sa arrita të lexoj në mesazhe se s’më la e mbylli direkt, këta kishin një lidhje e kjo i thoshte që e kanë fejuar të shtëpisë me zor. Kur në fakt kjo vetë pranoi të fejohet e askush nuk e fejoi me zor. E pyeta çfarë do të bësh? Më tha që do të rrij ë me mua./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet