Lajm

E PAlMAGJlNUESHME ajo që ndοdhi në hapësirë(FOTO)

E PAlMAGJlNUESHME ajo që ndοdhi në hapësirë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Asteroidi iu afrua Tokës në një distancë sigurie dhe afërsia mundësoi që të bëhen foto me radar të sipërfaqes së tij që do të ndihmojnë në një përllogaritje më të mirë të orbitës.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Asteroidi iu afrua Tokës në një distancë sigurie dhe afërsia mundësoi që të bëhen foto me radar të sipërfaqes së tij që do të ndihmojnë në një përllogaritje më të mirë të orbitës.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet