Lajm

E FRlKSHME/ Gαbim i GoogIe apo ‘Dοra e ZOTlT’? SHlHNl çfarë është fotografuar në Kίshën e Laçit

FRlKSHME/ Gαbim i GoogIe apo ‘Dοra e ZOTlT’? SHlHNl çfarë është fotografuar në Kίshën e Laçit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk janë të pakta rastet ku në Google Maps mund të shohësh pamje të pazakonta, skena kr;imi, skena komike dhe jo vetëm.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju FRlKSHME/ Gαbim i GoogIe apo ‘Dοra e ZOTlT’? SHlHNl çfarë është fotografuar në Kίshën e Laçit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk janë të pakta rastet ku në Google Maps mund të shohësh pamje të pazakonta, skena kr;imi, skena komike dhe jo vetëm.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju FRlKSHME/ Gαbim i GoogIe apo ‘Dοra e ZOTlT’? SHlHNl çfarë është fotografuar në Kίshën e Laçit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet