Lajm

E dini si ‘plaket’ va.gina? Nuk ka lidhje mosha, këto 3 gjëra që çdo femër i bën po ja u shkat ërrojnë, hiqni dorë sa jeni në kohë!

Meqenëse muskujt e va.ginës me kalimin e moshës dobësohen, mund të shfaqet prolapsa e organeve gj.enitale, të cilat ndonjëherë shërohen nëpërmjet ndërhyrjeve kirurgjikale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk janë vetëm rrudhat në fytyrë dhe flokët e thinjur shenja të cilat zbulojnë moshën. As v.agina nuk është imune ndaj plakjes. Këto janë ndryshimet nëpr të cilat ajo kalon pas çdo feste të ditëlindje/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Meqenëse muskujt e va.ginës me kalimin e moshës dobësohen, mund të shfaqet prolapsa e organeve gj.enitale, të cilat ndonjëherë shërohen nëpërmjet ndërhyrjeve kirurgjikale. Nuk janë vetëm rrudhat në fytyrë dhe flokët e thinjur shenja të cilat zbulojnë moshën. As v.agina nuk është imune ndaj plakjes. Këto janë ndryshimet nëpër të cilat ajo kalon pas çdo feste të ditëlindje/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet