Lajm

“Dita E Lòtòs, Ja Kush Fávòrizòhet…”/ Dèl Páráshikimi Ç’do Ju Ndòdhè Sipas Mèrít

Dita e sotme është një ditë shumë e mirë dhe e mbárë, ndáj dhe Mèri nuk është ndálùr me lèxímin e yjeve dhe më pòshtë ju sjèll lájmin për shenjën tuaj, sipas fátit që do të kèni./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në krýe të lístës janë shènjat që jánë më pák të fávòrízuára, ndërsa drèjt fùndít të kësaj líste ju do të njíhèni me ato që kánë fátín më shumë në kráhë.Luani duke qènë se është shènjè e zjárrít, elèmèntët ujë dhe tokë që do të mbízòtëròjnë në muajin Maj do të ketë pèrpárësi dhe fát./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Madje kjo shenjë jánë të fávòrizùar për të líndùr fèmíjë gjatë muajit Maj. Nga ana èkònomíke mùnd të fítòjnë gjýqè që kánë të bèjnè me dívòrcè ose krèdí bánkáre.Brícjapët me hënën e re, dátat 11, 15, 16 Maj do t’i kènë shumë të mira. Fíllòjnë një jetë të re, njòhín dikë në jetën pèrsònale.Lèkèt nuk do të jènë kaq të mèdha sa ç’kánë qènë deri tani. Fíllòn prítèt pak ai dèstínácioni i páráve, por kjo nuk do të thòtë që nuk do dínë ku të ínvèstòjnë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet