Lajm

Barku i saj vetëm rritej, mjekët mbeten pa fjalë/ Kjo është vajza që ka lindur më e shëndetshme se çdo fëmijë tjetër, plot…

Barku i saj vetëm rritej, mjekët mbeten pa fjalë/ Kjo është vajza që ka lindur më e shëndetshme se çdo fëmijë tjetër, plot…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Pavarësisht nëse është një djalë apo një vajzë, gjatësia dhe pesha e tyre ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve. Zakonisht, një i porsalindur peshon mesatarisht 3.3 kilogramë në lindje, por ato mund të peshojnë më pak ose në raste më të rralla shumë më tepër.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Pavarësisht nëse është një djalë apo një vajzë, gjatësia dhe pesha e tyre ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve. Zakonisht, një i porsalindur peshon mesatarisht 3.3 kilogramë në lindje, por ato mund të peshojnë më pak ose në raste më të rralla shumë më tepër.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet