Lajm

A ka shpirt ky njeri/ Nëna kërkon t’i marrë jetën bebes së saj: E mbylla në dollapin e rrobave se…

Një nënë është nën hetim për v rasj e në ten tat ivë pasi ajo dy shohet se mby lli foshnjën e saj të dobësuar dhe ‘të padëshiruar’ brenda një gardërobe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo arriti të mbijetonte vetëm sepse vëllai i saj 13-vjeçar Matvey s fidoi nënën e tyre Yulia Zykova, 38 vjeç, për ta ushqyer atë.Gruaja është nën he tim për “vr asje në te ntati vë” dhe “mi zor i” dhe pritet të përballet deri në 15 vjet bu rg nëse d ënoh et/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një nënë është nën hetim për v rasj e në ten tat ivë pasi ajo dy shohet se mby lli foshnjën e saj të dobësuar dhe ‘të padëshiruar’ brenda një gardërobe.Ajo arriti të mbijetonte vetëm sepse vëllai i saj 13-vjeçar Matvey s fidoi nënën e tyre Yulia Zykova, 38 vjeç, për ta ushqyer atë.Gruaja është nën he tim për “vr asje në te ntati vë” dhe “mi zor i” dhe pritet të përballet deri në 15 vjet bu rg nëse d ënoh et../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet