Lajm

‘Çmendet’ E Reja, Heq Pantallonat Në Mes Të Tiranës Dhe Fton Kalimtarët T’i Shohin Hiret(VIDEO)

‘Çmendet’ E Reja, Heq Pantallonat Në Mes Të Tiranës Dhe Fton Kalimtarët T’i Shohin Hiret/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një vajzë e re, ka vendosur të provokojë më shumë se kurrë duke hequr pantallonat dhe provokuar çdo kalimtar në kryeqytet..…Ndiqen! videon ju ftojmë të hapn! market‘Çmendet’ E Reja, Heq Pantallonat Në Mes Të Tiranës Dhe Fton Kalimtarët T’i Shohin Hiret/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një vajzë e re, ka vendosur të provokojë më shumë se kurrë duke hequr pantallonat dhe provokuar çdo kalimtar në kryeqytet..…Ndiqen! videon ju ftojmë të hapn! market‘Çmendet’ E Reja, Heq Pantallonat Në Mes Të Tiranës Dhe Fton Kalimtarët T’i Shohin Hiret/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet