Lajm

Armando Ofendon Keq Stelën Në Përputhen 40/ Ik Moj Femër Materialiste

Në puntatën e sotme të “Përputhen” Stela dhe Armando debatuan as hpër me njëri-tjetrin. Armando i tha materialiste dhe kjo nuk u prit aspak mirë nga Stela. Ai i tregoi pasurinë, por konkurrentja ia bëri të qartë që nuk i intereson.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pjesë nga biseda mes tyre:Stela: Që kur ka filluar emisioni dhe deri tani ti më thua materialiste, materialisteArmando: Je, në sytë e mi je e tillë!Stela: …do të thotë se ka diçka te ti, jo te unë. Mos e ke ti prioritet anën materiale?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Armando: Të më falni, Arjan, Bora…të më falë publiku, të më falin të gjithë pjesëmarrësit në këtë emision, më beso pasuria ime e patundshme varion nga 1 deri në 2 milion euro, ato që më njohin e dinë këtë faktStela: Nuk më intereson zotëri!Armando: Nuk doja ta tregoja por ato që më njohin, që i kam bashkëqytetarë le ta dëshmojnë këtë punë!Stela: Kjo do të thotë meqë unë jam materialiste do rrija me ty./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet