Lajm

42-vjeçe dhe e virgjër, Vera kërkon burrë në emision: Kam qenë me mamin, tani dua…

42-vjeçe dhe e virgjër, Vera kërkon burrë në emision: Kam qenë me mamin, tani dua…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju42-vjeçe dhe e virgjër, Vera kërkon burrë në emision: Kam qenë me mamin, tani dua…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju42-vjeçe dhe e virgjër, Vera kërkon burrë në emision: Kam qenë me mamin, tani dua…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet