Lajm

Vetëm Një Këmishë Kishte Dhe…. Vajzës Së Rita Latit I Ka Dalë Zogu Sheshit: U Pa Edhe Nga

Sido që të jetë, si çdo femër, edhe Roza ka anën e saj te bukur. Prezantuesja së fundmi ka realizuar një set të ri të fotografive, ku shihet vetëm në të bre ndshme dhe një këmishë sipër. E sipas imazhit, Roza dukej sikur ishte gati të zhv ish ej./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E nisi si prezantuese por fama e saj u rrit kur bëri op era ci one plastike që i pranoi pa asnjë ngurrim. Fjala është për Roza Latin e cila përpos si moderatore, njihet edhe si një nga fytyrat publike e dhënë pas kafshëve, disa prej të cilave kujdeset dhe iu bënë thirrje njerëzve të kujdesën gjithashtu. :/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sido që të jetë, si çdo femër, edhe Roza ka anën e saj te bukur. Prezantuesja së fundmi ka realizuar një set të ri të fotografive, ku shihet vetëm në të bre ndshme dhe një këmishë sipër. E sipas imazhit, Roza dukej sikur ishte gati të zhv ish ej.E nisi si prezantuese por fama e saj u rrit kur bëri op era ci one plastike që i pranoi pa asnjë ngurrim. Fjala është për Roza Latin e cila përpos si moderatore, njihet edhe si një nga fytyrat publike e dhënë pas kafshëve, disa prej të cilave kujdeset dhe iu bënë thirrje njerëzve të kujdesën gjithashtu. :/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet