Lajm

‘UIëriti, Por Ja Si Ka Reαguar Rita Lati Kur Roza I Tregοi Që HUMBl VlRGJËRlNË

Me tortë në duar, ja çfarë ka bërë Rita Lati sapo e bija i ka treguar për herën e saj të parë!‘UIëriti, u mërzit’, por ja si ka reaguar Rita Lati kur Roza i tregoi për herën e parë Aktorja e humorit, Rita Lati dhe e bija, Roza Lati./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rita Lati dhe e bija, Roza kanë një marr.ëdhënie për t’u pasur zili, dhe bashkë flasin si të ishin shoqe.Ata kanë treguar një episod nga e kaluara kur Roza adoleshente i ka treguar nënës së saj se kishte kr.yer mar.rëdhënie se.ksuaIe për herë të parë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Aktorja e humorit njihet për natyrën e saj pa komplekse dhe sigurisht dhe reagimi i saj ishte i tillë.Roza ka treguar se nëna e saj në fillim uIëriti, pastaj u mërzit por edhe u mallëngjye. “Rita Lati ka tre emocione të ndryshme për tre sekonda.Emocioni i parë, uIëriti, emocioni i dytë, u mërzit, emocioni i tretë, u mallëngjye… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet