Lajm

U martova, fjeta 1 nat me Serbin e ja fshina 1500 Euro dhe ika u ktheva në shtëpi

U martova, fjeta 1 nat me Serbin e ja fshina 1500 Euro dhe ika u ktheva në shtëpDhëndri i pafat nga Prokupla, Serbi,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ka paguar 1.500 euro për një agjenci ndërmjetësues që t’ia gjente e t’ia dërgonte nga Shqipëria,ajo i ka ikur nga shtëpia para natës së parë të martesës.Dhëndri, shkruan portali serb “Alo”, e kishte kërkuar dy ditë nusen e pastaj rastin e kishte paraqitur në polici./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

U martova, fjeta 1 nat me Serbin e ja fshina 1500 Euro dhe ika u ktheva në shtëpDhëndri i pafat nga Prokupla, Serbika paguar 1.500 euro për një agjenci ndërmjetësues që t’ia gjente e t’ia dërgonte nga Shqipëria,ajo i ka ikur nga shtëpia para natës së parë të martesës.Dhëndri, shkruan portali serb “Alo”, e kishte kërkuar dy ditë nusen e pastaj rastin e kishte paraqitur në polici./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet