Lajm

Tragjedi! Vajza 15 vjeçe jep shpirt një orë pasi hëngri ushqimin që kishte bërë nëna, pa dashje ajo e kishte hedhur një gjë

Vajza e re me emrin Aleksa ishte vetëm 15 vjeçe. Mjekët i kishin thënë se duhet të bënte kujdes me kufizimet e saj dietike./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por nëna e saj bëri një gabim teksa i gatuante. Kur mjekët zbuluan se çfarë kishte ndodhur nëna pë soi një gjendje shoku.Vajza ishte alergjike ndaj kikirikëve. Nëna e saj bëri një torte dhe për zbukurim i vendosi disa biskota të markës ‘
Reese”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mamaja ishte dëshmitare e simptomave të ndjera menjëherë nga vajza 15-vjeçare. Rreth një orë pasi ajo konsumoi një copë tortë dha shpirt.Të humba sësh fëmijën është dhi mbja më e madhe që mund të përjetojë një prind. Një vajzë adoleshente ka humbur jetën për shkak të një gabimi të prindërve të saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet