Lajm

Shpirt a ta vesh këtë?”, përgjigjet e burrave shqiptarë do ju

Veshja ende është një pjesë e rëndësishme në marrëdhënien në çift dhe për këtë disa gra e vajza kanë zhvilluar një eksperiment social shumë të veçantë.Meshkujt shqiptarë njihen për temperamentin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

xheloz dhe si duket përgjigjet e tyre e dëshmojnë edhe njëherë këtë gjë.Një grup femrash shqiptare kanë pyetur bashkëshortët dhe të dashurit e tyre për një bluzë provokative dhe përgjigjet e tyre janë shpërndarë në rrjetet sociale.Le t’i shohim përgjigjet e burrave shqiptarë:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Veshja ende është një pjesë e rëndësishme në marrëdhënien në çift dhe për këtë disa gra e vajza kanë zhvilluar një eksperiment social shumë të veçantë.Meshkujt shqiptarë njihen për temperamentin xheloz dhe si duket përgjigjet e tyre e dëshmojnë edhe njëherë këtë gjë.Një grup femrash shqiptare kanë pyetur bashkëshortët dhe të dashurit e tyre për një bluzë provokative dhe përgjigjet e tyre janë shpërndarë në rrjetet sociale.Le t’i shohim përgjigjet e burrave shqiptarë:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet