Lajm

Po rrit fëmijët e Markut, Rudina Dembacaj rrëq.eth me fjalët: Jam njerkë, fëmijët e Markut kanë dhimbje të madhe nuk i ndaj dot

Po rrit fëmijët e Markut, Rudina Dembacaj rrëq.eth me fjalët: Jam njerkë, fëmijët e Markut kanë dhimbje të madhe nuk i ndaj dot/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fjala nj.erkë në disa raste ka një kon.otacion jo shumë të këndshëm dhe të jesh në një po.zicion të tillë nuk është fort e lehtë.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfarePo rrit fëmijët e Markut, Rudina Dembacaj rrëq.eth me fjalët: Jam njerkë, fëmijët e Markut kanë dhimbje të madhe nuk i ndaj dot/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fjala nj.erkë në disa raste ka një kon.otacion jo shumë të këndshëm dhe të jesh në një po.zicion të tillë nuk është fort e lehtë.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfarePo rrit fëmijët e Markut, Rudina Dembacaj rrëq.eth me fjalët: Jam njerkë, fëmijët e Markut kanë dhimbje të madhe nuk i ndaj dot/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet