Lajm

Po jepte lajmet, por gazetarja e njohur harroi se tavolina ishte prej xhami dhe i dolën të gjitha sheshit(VIDEO)

Po jepte lajmet, por gazetarja e njohur harroi se tavolina ishte prej xhami dhe i dolën të gjitha sheshitPo jepte lajmet, por gazetarja e njohur harroi se tavolina ishte prej xhami dhe i dolën të gjitha sheshit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Constanza Calabrese, gazetare televizive italiane në TG5 njihet si një prezantuese shumë tërheqëse, përveç që është një person shumë inteligjent dhe dinamik.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Po jepte lajmet, por gazetarja e njohur harroi se tavolina ishte prej xhami dhe i dolën të gjitha sheshitPo jepte lajmet, por gazetarja e njohur harroi se tavolina ishte prej xhami dhe i dolën të gjitha sheshitConstanza Calabrese, gazetare televizive italiane në TG5 njihet si një prezantuese shumë tërheqëse, përveç që është një person shumë inteligjent dhe dinamik.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet