Lajm

Parashikimet e Baba Vanga-s për vitin 2020: Fundi i Botës, v,r,a,s,j,a e Putinit dhe cunami në Vitin e Ri

Baba Vanga është e njohur për shumë si “Nostradamusi i Ballkanit” falë aftësisë së saj të supozuar për të parashikuar të ardhmen.Pasuesit e Baba Vanga e konsiderojnë mistiken bullgare si/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nostradamusi i Ballkanit falë fuqive të saj të supozuara të mprehtësisë. Mistikja e verbër pas v d e k j e s iu rrit fama, kur kishte parashikuar në vitin 2000, fundosjen e nëndetëses ruse Kursk – një ngjarje që shumë teoricienë konspirative pretendojnë se Baba Vanga e parashikoi para vd e k j e s së saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

,A e parashikoi Baba Vanga fundin e botës në vitin 2020?//Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet