Lajm

Nëna Shqiptare lind trinjake, ti që më uron për të mirë dora tu bekoftë dhe ti dhasht Zoti gjitha të mirat!!

I urojmë me jetë të gjatë trinjaket e porsalindur, burimet bëjnë te ditur se trinjaket jan ne gjendje te mire shëndetësore dhe lindja ishte normale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nena ka kërkuar nga qytetaret e Kosovës qe ti urojnë lindjen e trinjakëve dhe shpreson qe Zoti ti gëzon te gjithë ata qe nuk fëmije.Shpresoje qe Zoti ti gëzoj ashtu siç me ka gëzuar mua, dhe ti gëzoj zemrat e ftohura. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I urojmë me jetë të gjatë trinjaket e porsalindur, burimet bëjnë te ditur se trinjaket jan ne gjendje te mire shëndetësore dhe lindja ishte normale.Nena ka kërkuar nga qytetaret e Kosovës qe ti urojnë lindjen e trinjakëve dhe shpreson qe Zoti ti gëzon te gjithë ata qe nuk fëmije.Shpresoje qe Zoti ti gëzoj ashtu siç me ka gëzuar mua, dhe ti gëzoj zemrat e ftohura. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet