Lajm

Nami Në Rrjet! Habit Kuksianja: Nuk Kam Burrë, Ama Çdo Natë Unë Bëj…

Një 34-vjeçare beqare thotë se e ka gjetur zgjidhjen ku.ndë.r ve.tmisë. Ajo thotë se orën para gjumit e kalon duke gatuar për të varfërit. Kjo është historia emocionuese e rrëfyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Mirëmbrëma të gjithë lexuesve të faqes tuaj. Ju lexoj rregullisht. Unë jam një 34-vjeçare që jetoj në Londër. Jeta nuk është treguar e drejtë me mua, por pa hyrë në detaje di t’ju them që unë nuk jam tërhequr kurrë.Si çdo femër edhe unë kam dashur të krijoj familjen time, por i fejuari më la për një tjetër vite me parë. Nuk u lidha më kurrë në jetë. Jetoj vetëm sepse prindërit më kanë v.d.ek.ur prej vitesh tashmë.Shikovid me oshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shumë më ftojnë këtu të dal netëve, ose mikeshat e huaja më këshillojnë të chat-oj me njerëz se aty shumë persona sipas tyre kanë njohur partnerët e jetës, por unë nuk mundem. Netëve unë merrem me gatime. Gatuaj për disa të varfër që jetojnë në zonën ku unë banoj dhe punoj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet