Lajm

LAJMI I FUNDIT Qëndroni në shtëpi’, rrëzohet rraketa Kineze/ Mbrojtja civile italiane udhëzon qytetarët

Raketa e madhe kineze, që është jashtë kontrollit dhe është vendosur të rikthehet në atmosferën e Tokës këtë fundjavë, ka sjellë një situatë alarmante, por jo të pazakontë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ka një numër rastesh kur mbeturinat hapësinore janë rrëzuar në Tokë, përfshirë vitin e kaluar, kur nga një raketë tjetër ranë mbeturinat mbi fshatrat e Bregut të Fildishtë, duke shkaktuar dëme materiale, por fatmirësisht jo dëme njerëzore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Lajmi i mirë është se mbeturinat në përgjithësi paraqesin shumë pak k ërcënim për sigurinë e njerëzve.Mbetjet e raketës kineze janë drejt rënies së lirë në Tokë. Pjesa më e madhe e saj është shpërbërë, por segmenti kryesor 18 tonësh ka hyrë në Tokë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet