Lajm

Kto pamje po bejn namin / LAKURlQl i natës më i madh në botë me madhësinë e njeriut është i vërtetë!

Kohët e fundit një fotografi e një lakuriqi (gati me madhësi njerëzore ) i varur në një garazh diku në Filipine, u bë virale në mediat sociale.Ai duket se ngjan në mënyrë të çuditshme me Batman-in, i njohur nga të gjithë ne./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai njihet edhe si ‘dhelpra fluturuese me kurorë të artë gjigante’. Ata aktualisht janë klasifikuar si një specie e rrezikuar, si rezultat i shpyllëzimit dhe mungesës së ushqimit.Lakuriqët mund të kenë një gjatësi krahësh deri në 5.5 metra, por lartësia e tyre është diku te 30 cm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pra, ndërsa imazhi i mësipërm është shumë i vërtetë, madhësia mund të mos jetë as sa duket realisht në foto, por ai është sigurisht një nga lakuriqët më të mëdhenj në botë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet