Lajm

Ja Sa Para Kërkon Redona Koci Për Një Natë…

Media të ndryshme të vendit sot kanë publikuar një fotografi (Print Screen) ku shihej një bisedë SMS mes një personi dhe vajze e cila supozohet të ketë q enë juristja dhe modelja s .e k. s i Redona Koçi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në bisedën e publikuar, pretendohet se vajza në fjalë që joshej nga personi (me gjasë një mashkull) për të bërë s .e k s me pagesë, kërkonte 1000 euro për një natë s .e .k s me të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas faqes në Instagram “Demaskime Shqiptare”, ajo ka thanë 1000 euro kushton nata me të, me një kusht: Që s e k s i të bëhet me mbrojtje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet