Lajm

Ishte lulja me e bukur e kopshitit. Ajo mori ta ç’rrenjoste sepse nuk po çelte, nje i moshuar e ndaloi dhe i tha

Një grua e re krenohej shumë në rritjen dhe kujdesin e luleve në kopshtin e saj plot ngjyra dhe aromë të freskët.Ajo ishte rritur nga gjyshja e saj e cila i mësoi t’i donte dhe të kujdesej për lulet ashtu siç kishte bërë edhe vetë.Pra, ashtu si gjyshja e saj, kopshti i saj i luleve vinte i dyti për të, pas familjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një ditë duke parë në një katalog për lulet që porosiste shpesh, fotografia e një luleje ia kapi menjëherë syrin asaj.Ajo kurrë nuk kishte parë një lule të çelte aq bukur si ajo.“Unë duhet ta kem atë,” tha ajo me vete./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kur lulja mbërriti në adresën e shtëpisë së saj, ajo nuk priti aspak dhe nxitoi ta mbillte. Ajo e mbolli pranë një muri buzë kopshtit të saj.U rrit me vështirësi ajo lule, me gjethe të bukura të gjelbra kudo, por nuk çeli asnjë lule.Ditë pas dite, ajo vazhdonte ta shihte, ta ujiste, ta vadiste, dhe madje edhe i fliste asaj me dashuri duke dashur ta merrte me të mirë lulen. Por, ishte e kotë, ajo nuk çelte./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet