Lajm

Ia doli te ‘mbijetoj i vetëm në shkretëtirë, vogëlushi 5-vjeçar tregon si ia doli të shpëtonte gjallë’

His toria e një vogëlushit Benjamín Sánchez 5-vjeçar, i cili h.um.bi në shkretëtirë i ka bërë të gjithë të besojnë deri diku se mrekullitë ekzistojnë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E themi këtë, pasi ai h.um.bi gjatë një ek skursioni në shkretëtirë. I vogli h.um.bi në shkretëtirë teksa ishte me familjen e tij, por pas 27 orësh ai u gjet i gj aIIë dhe shëndosh e mirë. Mësohet se ekipi i shpëtimit nga San Juan r aportoi se vogëlushi nga mungesa e ujit do të sh trohet në një s.pi.tal derisa të bëhet më mirë.Në një intervistë i vogli ka thënë:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Natën fjeta te një gur që gjeta ndërsa gjeta edhe ca barishte për të ngrënë. Ujë nuk gjeta dot dhe kjo ishte më e vës.hti.ra.’’Ashtu siç thamë edhe më sipër fakti që ai është shëndosh e mirë konsiderohet si një mrekulli, pasi shkretëtira ku ai hu.mb.i është 600 km e gjatë dhe shumë kaf.shë puma përbëjnë rr.ez.ik në zonë.I vogli do t’i bashkohet së shpjet familjes së tij, kurse të gjithën atë që kaloi në shkretëtirë ai e ka cilësuar si një ave nturë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet