Lajm

I Dashuri E La Për Shkak Të Peshës, 27-Vjeçarja H.Umb 76 Kilogramë Dhe I “Lë” Pa Fjalë Të Gjithë

Pesha ishte shkaku kryesor që dërgojë në n.darjen e Alida Dreyer nga i dashuri i saj. 27-vjeçarja peshonte 145 kilogramë, një peshë kjo e përftuar si rezultat i shumë ushqimeve me përmbajtje yndyrore dhe sheqerna./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Alida ka zbuluar se i dashuri ishte ju.stifikuar për ndarjen, duke thënë se ishte shumë e shëndoshë. Për këtë motiv, e reja vendosi të dobësohet dhe të hu.mbasë plot 76 kilogramë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tanimë peshorja tregon 69 kilogramë. Në një intervistë për mediat vendase, e reja ka zbuluar se në shkollë e ta.lln.in, e për këtë shkak më shumë se disa herë ajo ka te.nt.uar të ve.tëv.rit.et. H.umbja në peshë u arrit falë një diete st.ri.kte, të cilën Adila e zbatoi me rigozitet. Gjithashtu ajo realizoi një op.era.ci.on për të hequr kilogramët e tepërt, e tani duhet pranuar që rezultati është vërtetë mbresëlënës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet