Lajm

Gruaja e martuar dhe kam dy fëmijë, bëj 2 herë në ditë s me 22-vjeçarin, por ai…”

Rrëfimi i saj i plotë: Jam duke bërë se ks me një djalë që është shumë më i ri se unë.Kam një burrë të mrekullueshëm që kurrë nuk do ta lija por ky djalë më i ri se unë po më rri në kokë gjatë gjithë kokës. Jam 41 ndërsa burri im 43 vjet ne kemi dy fëmijë të mrekullueshëm, njëri 15 tjetri 13. Unë dhe burri im kemi pasur uljet dhe ngritjet por tani jemi mjaft mirë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë po flas me një djalë të ri që ka ardhur të punojë në klubin tonë. Ai është sa gjysma e moshës sime.Ne filluam të bisedojmë në WhatsApp dhe t’i dërgonim foto njëri tjetrit. Shumë shpejt ne ishim duke biseduar tërë kohën.Ne u takuam dhe bëmë se.ks në veturën e tij. Ishte shumë ek.situese, sikur kur bëja kur isha adoleshente. U kujdesëm që të bisedonim vazhdimisht dhe të caktonim takime. Ai vinte nganjëherë tek shtëpia jonë, kur po pastroja. Ai e parkonte veturën tek një qoshe që fqinjët të mos e vërenin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai thotë fjalët më të mira që të më bëjë të qesh por kohët e fundit ka filluar të bëhet i ftohtë.Ai po dërgon më pak mesazhe dhe nuk po bën si në fillim. Ndihem pak si lodër dhe ndihem keq ai po sillet kështu. E di se duhet ta harroj atë por e kam shumë të vështirë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet