Lajm

“Ec ma merr n’g*j!”, vajza nga Tirana pranon të lidhet menjëherë me djalin e pasur, por ai i bën gj.ëmën

Shpesh vajzat shqiptare si kriter për t’u lidhur me një djalë marrin numrin e makinave të tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky është mentaliteti që ka kapluar shumicën e të rejave shqiptare që gjithnjë e më shumë po priren drejt gjërave materialiste. Padyshim që numri i vajzave që gjykojnë një djalë nga ana njerëzore është i pakët, por pa çudi që ekzistojnë. Rasti i mëposhtëm është trajtim i këtij mentaliteti dhe “kapjes” së një vajze të vështirë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një djalë i njohur në Instagram i ka propozuar një vajze e cila ishte fiksuar me fotot që ai postonte dhe ajo ka pranuar direkt. Siç duket edhe në bisedë ai ka qenë thjesht duke e provokuar, pasi më pas ka përdorur një fjalor shumë të rëndë ndaj saj. Ashtu siç është zhdukur gjykimi njerëzor i vajzave ndaj djemve, po ashtu ka avulluar respekti i djemve për vajzat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet