Lajm

Po bënte video për “Tik Tok” dhe “humbi jetën”, flet mësuesja e 10-vjeçarit: Jemi të gjithë të trônditur(VIDEO)

Të gjithë janë tro nditur nga ng jarja e djeshme ku një 10-vjeçar hu mbi jet ën pasi po bënte një video për “TikTok”.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Mësuesja kujdestare e Nasir Ymerit, Roberta Naraçi ka treguar se ai ishte një person mjaft i qetë dhe asnjëherë nuk kishte pro bleme në klasë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Të gjithë janë tro nditur nga ng jarja e djeshme ku një 10-vjeçar hu mbi jet ën pasi po bënte një video për “TikTok”.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…