Lajm

Një kukull Barbie! Dëshiron buzët më të mëdha në botë, ka kryer 20 injeksione për këtë rezultat

Një kukull Barbie! Dëshiron buzët më të mëdha në botë, ka kryer 20 injeksione për këtë rezultatNjë kukull Barbie! Dëshiron buzët më të mëdha në botë, ka kryer 20 injeksione për këtë rezultat/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

22-vjeçarja ka kryer injeksione në buzët e saj që nga viti 2018 – duke shpenzuar rreth 134 paund për çdo injeksion të buzës me acid hialuronik.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Një kukull Barbie! Dëshiron buzët më të mëdha në botë, ka kryer 20 injeksione për këtë rezultatNjë kukull Barbie! Dëshiron buzët më të mëdha në botë, ka kryer 20 injeksione për këtë rezultat/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet