Lajm

‘Nga Shitës ClGARESH Tek Vila 500 Mijë Euro’, PASURlA E E Rrët E Ermal Mamaqit

‘Nga Shitës ClGARESH Tek Vila 500 Mijë Euro’, PASURlA E E Rrët E Ermal MamaqitNga Shitës ClGARESH Tek Vila 500 Mijë Euro’, PASURlA E E Rrët E Ermal Mamaqit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sot moderatori Ermal Mamaqi është një nga personazhet publikë më të famshëm dhe më të pasur në Shqipëri.Talenti i tij prej aktori apo Dj nuk mund ta bënte kaq të pasur sa është sot ku numëron disa b iznese dhe vila lu ksoze.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

‘Nga Shitës ClGARESH Tek Vila 500 Mijë Euro’, PASURlA E E Rrët E Ermal MamaqitNga Shitës ClGARESH Tek Vila 500 Mijë Euro’, PASURlA E E Rrët E Ermal MamaqitSot moderatori Ermal Mamaqi është një nga personazhet publikë më të famshëm dhe më të pasur në Shqipëri.Talenti i tij prej aktori apo Dj nuk mund ta bënte kaq të pasur sa është sot ku numëron disa b iznese dhe vila lu ksoze.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet