Lajm

Miu hyn në bankomat dhe i ha rreth 20,000 euro

Ndodh shumë shpesh të dëgjojmë ndodhi interesante, por si kjo nuk besojmë se keni dëgjuar deri më tani. Kjo është ngjarja e pazakonshme e një miu në bankomat, i cili hëngri rreth 20,000 euro./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç raportohet nga Hindustan Times, ngjarja ndodhi në qytetin Tinsukia, në veri-lindje të Indisë. Në një botë ku njerëzit janë të “uritur” për para, një mi ia ka dalë të evitojë sigurimin, të hyjë në një pajisje ATM dhe të hajë 17,000 dollarë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndodh shumë shpesh të dëgjojmë ndodhi interesante, por si kjo nuk besojmë se keni dëgjuar deri më tani. Kjo është ngjarja e pazakonshme e një miu në bankomat, i cili hëngri rreth 20,000 euro.Siç raportohet nga Hindustan Times, ngjarja ndodhi në qytetin Tinsukia, në veri-lindje të Indisë. Në një botë ku njerëzit janë të “uritur” për para, një mi ia ka dalë të evitojë sigurimin, të hyjë në një pajisje ATM dhe të hajë 17,000 dollarë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet