Lajm

Me siguri as ju nuk keni kaq shumë rroba në dollap, sa vajza e Leartës 3 muajshe

Learta Jakupi tregoi pak nga koleksioni i vajzës së saj 3 muajshe.Dikush në instagram e pyeti se ku i blen gjithë ato gjëra të mira, ndërsa ajo nuk hezitoi duke i treguar shumë prej tyre.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sigurisht janë shumë rroba për një vogëlushe 3 muajshe, mirëpo Learta dëshiron që ta vesh shumë bukur.Sot Matina mbushi 3 muaj, ndërsa shumë shpejt pas lindjes Learta ka kthyer format trupore.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Learta Jakupi tregoi pak nga koleksioni i vajzës së saj 3 muajshe.Dikush në instagram e pyeti se ku i blen gjithë ato gjëra të mira, ndërsa ajo nuk hezitoi duke i treguar shumë prej tyre.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…