Lajm

Ky është kuptimi i shkronjës ‘L’, që vendoset mbi veturat e autoshkollës

Shkronja ‘L’ e cila vendoset në veturat e autoshkollës ka një kuptim që vije nga gjuha angleze, që do të thotë ‘Learners’.Shumë shpesh na ka hasur të takojmë vetura të autoshkollës, thuajse çdo ditë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirëpo asnjëherë nuk e kemi ditur se çfarë domethënie ka shkronja ‘L’. Shkronja ‘L’ e ka kuptimin nga gjuha angleze që do të thotë ‘Learners’, e që në shqip i bie nxënës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pra kjo na bën të kuptojmë se aty është një shofer nxënës, i cili po mëson se si të ngasë veturën dhe që ende nuk e ka kaluar testin zyrtar të vozitjes.Personat e tillë duhet të shoqërohen nga instruktori i kualifikuar dhe mbi veturë të vendoset shkronja L./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet